Η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς…

Αγαπητοί φίλοι,

Η χρονιά έχει ξεκινήσει δυναμικά και οι πρώτοι επισκέπτες μας έχουν ήδη επιστρέψει από τις διακοπές τους με θετικές εντυπώσεις από τη διαμονή τους, ελπίζουμε γεμάτοι πλέον ενέργεια για να συνεχίσουν!

Ευγενικά θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για εμάς αυτές οι θετικές εντυπώσεις να καταγράφονται και να είναι διαθέσιμες για άλλους ενδιαφερόμενους φίλους. Τα θετικά σας σχόλια αποτελούν ένα πολύ καλό βήμα ώστε να μας εμπιστευτούν και άλλοι επισκέπτες στο μέλλον.

Εάν λοιπόν είστε από τους φίλους που ήδη μας έχουν επισκεφθεί και μείνατε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας, εάν μας έχετε γνωρίσει και σας αφήσαμε θετικές εντυπώσεις, εάν με οποιοδήποτε τρόπο έχετε αποκτήσει προσωπική άποψη για εμάς και την προσπάθειά μας, τότε σας προτρέπουμε να δημοσιεύσετε δυο λόγια ή ακόμα και φωτογραφίες από τη διαμονή σας στο προφίλ μας στο Facebook. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Trip Advisor μέσω του παρακάτω button  και να γράψετε εκεί την κριτική σας. Κάθε θετικό σας σχόλιο και κριτική αποτελεί για εμάς επιβεβαίωση των προσπαθειών μας αλλά και σημαντική βοήθεια για το μέλλον.

TripAdvisor

 

Ευχαριστούμε και πάλι όλους τους φίλους που μας εμπιστεύτηκαν. Η χρονιά συνεχίζεται εξίσου δυναμικά. Σας περιμένουμε λοιπόν όλους για να περάσουμε υπέροχα στους χώρους που ετοιμάσαμε για εσάς!

Με εκτίμηση

Ευαγγελία – Δημήτρης


evaggelia.studios

Για οποιαδήποτε πληροφορία αλλά και για έγκαιρη κράτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.